fbpx
Wisdom of Love logo

 

Wisdom of Love

Krijg elke week inspiratie in je inbox

inspiratiekaart

Krijg een jaar lang elke week een inspiratiekaart van de Wisdom of Love in je inbox. Op elke kaart staat een mooie afbeelding gemaakt door beeldend kunstenaar Vera Nievelstein met een inspirerende quote. Deze quote wordt verder toegelicht met een korte tekst die je kan gebruiken als leidraad en inspiratie voor de hele week. En dit nu, met 50% korting, voor maar 11,11 Euro voor een heel jaar!

Op zoek naar een meer vervuld leven?

 

Wil je een meer vervuld leven en zoek je inspiratie en verdieping, dan ben je bij de Wisdom of Love op de juiste plek. Wisdom of Love is een blog over het leven van een meer vervuld leven. Inspirerende teksten die niet alleen aanzetten tot denken, maar ook tot actie, met resultaten als gevolg. Teksten die richting kunnen geven aan je leven, gebaseerd op de Integrale Educatie. 

De Integrale Educatie gaat er vanuit dat alles in de natuur (integraal) met elkaar verbonden is. Wij kunnen deze verbinding gaan voelen als we ons hier bewust van worden. Dit wordt mogelijk als we ons ego op een nieuw manier leren gebruiken. Door deze correctie van het ego voel je meer verbinding met alles en iedereen om je heen wat je een gevoel van vervulling en vreugde zal geven. Vreugde is de normale staat van de natuur. Wij zijn onze verbinding met deze natuurkracht kwijtgeraakt en we kunnen weer terugkeren naar deze verbinding. Neem de stap voor meer spirituele inspiratie in je leven en ontvang voor 11,11 Euro een jaar lang elke week een inspiratiekaart met toelichting in je inbox.

familie op het strand

Wie ben ik?

Mijn naam is Vera Nievelstein. Ik werk als beeldend kunstenaar en daarnaast als part-time helpdesk medewerker, digitaal lezen. Als kunstenaar onderzoek ik graag hoe de wereld in elkaar zit. In het bijzonder de geometrische opbouw van het universum (alles bestaat uit getallen). 

Door mijn fascinatie voor hoe de wereld in elkaar steekt, kwam ik tijdens mijn onderzoek de integrale educatie tegen. Een theorie die ervan uitgaat dat alles (integraal) met elkaar verbonden is. Dit heeft vergaande consequenties, want dat betekent dat alles en iedereen elkaar beïnvloedt. Zodra we ons hiervan bewust worden brengt dit verantwoordelijkheid met zich mee, want we kunnen deze invloed op een negatieve of op een positieve manier gebruiken. 

Zodra we beginnen dit op een positieve manier te gebruiken, gaan we steeds meer vreugde ervaren, omdat we meer en meer verbinden met onze natuurlijke staat van zijn.

Deze kennis geeft ik graag aan anderen door op mijn blog Wisdom of Love. Door het delen van inspirerende quotes op social media, ontstond het idee om een set inspiratiekaarten te maken en je kunt nu er elke week één ontvangen in je inbox.