Schilderworkshops

schilderavond

Vanaf februari starten de schilderworkshops. Er worden verschillende workshops gegeven die onafhankelijk van elkaar gevolgd kunnen worden, de serie herhaalt zich en je kan op elk moment starten. Je bepaald zelf welke workshops je wil doen. Kijk bij het lesrooster voor de data en inhoud van de workshops. Er bestaat ook de mogelijkheid om privéles te krijgen, het tijdstip is dan in overleg.

Het doorlopende thema is patronen. Op een speelse manier onderzoeken we het onderwerp patronen. Dit doen we door patronen te verzamelen, te fotograferen, te tekenen, te schilderen en collages te maken. Hierbij gaan we op zoek naar verschillende patronen, in de natuur, in de architectuur en in de wiskunde en gaan we deze verzamelen. De afbeeldingen die we vinden op straat, in het bos of op internet worden aanleiding om een tekening, schilderij of collage te maken. Afbeeldingen van patronen ter inspiratie zijn in het atelier aanwezig en ik wil iedereen aansporen om ook zelf op ontdekking te gaan en daarbij een eigen voorkeur te ontwikkelen.

Waar en wanneer
De lessen zijn op elke derde maandag van de maand, van 13:30-16:00 uur en worden gegeven in mijn atelier, het torentje van ateliergebouw de 6Sprong, Kottendijk 110 b, 7522 BV Enschede. De workshops zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers (minimaal vier, maximaal acht).

Kosten
Een workshop kost €25,- en je kunt een strippenkaart kopen met vijf strippen voor 110,- waardoor je maar €22,- per les betaald. Je kunt zelf kiezen welke workshops je wil volgen. Na aanmelding krijg je een mail met informatie en kun je aangeven hoe je wil betalen.
Voor privéles betaal je €95,- per workshop.
Alle prijzen zijn inclusief materiaal.

Aanmelden
Meld je aan of vraag informatie op door onderstaan formulier in te vullen. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@veranievelstein.nl