Workshop Gimp

GimpMet de workshop Gimp leer je foto’s te bewerken voor het internet. Dit is belangrijk als je foto’s van je werk wil publiceren op je website. De website moet zo snel mogelijk laden en de afbeeldingen die je gebruikt moeten dus zo licht mogelijk zijn.

Daarnaast heb je bijna altijd te maken met randen om je werk die je weg wil knippen, de kwaliteit van de foto wat verbeteren, of dingen op de achtergrond van je foto verwijderen zonder dat het opvalt. Misschien wil je tekst plaatsen bij je foto etc.

In de workshop van twee uur leer je verschillende gereedschappen te gebruiken (uitsnijden, verplaatsen, tekst,  selecteren, toverstaf, selectiegereedschap, emmertje, natte vinger, transformeren), helderheid en contrast, lagen, schalen en opslaan in verschillende bestandstypen.

Let op, je volgt de training met je eigen laptop. Zorg dat je voor de workshop Gimp geïnstalleerd hebt. http://www.gimp.org

gimp-05-700x437

De workshop kost 45,- Euro en wordt gegeven in mijn atelier, 6Sprong aan de Roombeek, Kottendijk 110 b in Enschede. Kijk bij Contact voor een routekaart.

Vul voor meer informatie over data etc. onderstaand formulier in.